Sanselig InteriørDesign

Jeg har så lenge jeg kan huske vært glad i gamle ting med sjel og møbler fra svunne tider. Jeg elsker bruksgjenstander med ekte, opparbeidet patina.
Slike gjenstander bruker jeg gjerne i interiøret for å skape et stimulerende miljø, hvor man inspireres til å ta inn opplevelser via inntrykk. 

Jeg er opptatt av hvordan våre omgivelser påvirker våre indre opplevelser og følelser, og jeg vil inspirere til tilstedeværelse ved å tilby sanselige interiør-opplevelser som vekker gode minner og assosiasjoner. 


Et rom er som et uferdig kunststykke. Bare fantasien setter grenser for den skapende prosessen.

Våre omgivelser i det ytre forsterker våre følelser i det indre. Vi kan med bevisst innredning i større grad velge vår sinnstilstand.

Jeg håndplukker antikviteter og vintage gjenstander som har opparbeidet en ekte patina fra tidens bruk. 

Sanselig Interiørdesign er ikke primært en stilart, det er en tidsånd som henter opp og dyrker det sanselige ved tilværelsen, det ubeskrivelige som ikke nødvendigvis har med fornuft og rasjonalitet å gjøre, men som gir oss en følelse av velvære, trygghet og komfort.

Minnene fra bestemors myke fang, markjordbær – «Ta et strå og tre de på».. Solfylte sommerdager som dufter av sjø, skog, hegg, syrin, kaffe og nytraktet saft. Kaffekoppene til mormor som klirrer på verandaen... 


Hvis vi slutter å leke og skape... så mister vi gnisten. Vi mister oss selv til en monoton hverdag.

Interiørdetaljer kan representere og forsterke din identitet og personlighet, slik at du kan føle deg komfortabel i dine omgivelser. 

~ Vigdis
Et Sanselig Liv

Ett tillfälligt fel har uppstått med Instagramflödet. Var vänlig försök igen senare.