Caravaggio painting 'Mary Magdalen in Ecstasy Caravaggio painting 'Mary Magdalen in Ecstasy
URKRAFT OG HELBREDELSE I EKSTATISK VISDOM 

Vi kjenner til mange eksempel fra historien over hele verden om medisinkvinner som har brukt ekstase som en åndelig vei til innsikt, fornyelse og heling:

Oraklet i Delfi, "menadene" som omga Dionysos, vølvene som seidet, mongolske kvinnlige sjamaner, urfolk. Hva var hemmeligheten bak denne eldgamle kunsten?

Jeg holder private konsultasjoner eller en workshop for å innvie deg i ekstasens mysterier. Jeg veileder deg i hvordan du kan invitere og aktivere den hellige Ånd i ditt legeme og sinn og i dette ritualet oppjustere kroppens energifrekvens slik at din iboende urkraft får rom til å utrykke seg.

Ekstase kan fungere som et verktøy for transformasjon og healing.

Ekstase er et verktøy som hjelper oss til å lege fortidens traumer og  legemliggjøre vår sannhet og guddommelige oppgave på jorda.

Vi åpner i transen døren til en magisk alkymi som kan lede oss i å helbrede våre egne og forfedres sår og de ubevisste mønstre vi tilegnet oss, på både sjele og cellenivå.

Ekstatisk bevissthet er en port til en dyp, mystisk utforskelse av menneskets potensiale. Ved å la kroppen og sinnets bevissthet føre våre skjulte, ubevisste tanke -og følelsemønster fram i lyset, kan vi møte delene av oss selve som vi fornekter.
I en prosess med autentiske uttrykk fra kroppens celleminne, vil vi finne helhet og akseptanse for hvem vi er. Vi vil kunne gå videre fra den historie vi har identifiert oss med, som også har holdt oss fast i lenker til fortiden. I prosessen vil vi lære å se oss selve i nuet. Vi vil bli friere til å gå videre i livet uten den bagasjen som har holdt oss tilbake og som også har holdt gleden på avstand.

Vi jobber i tre-fire timer med verktøy som lyder, dufter, yoga, dans, indre reiser, meditasjon og enkle yoga øvelser tilpasset din individuelle fysikk for å aktivere din indre flamme/ Kundalini/ Gudinnen.

I en slik sesjon lærer du deg hvordan du setter deg selv i transe ved å bruke kroppens bevissthet og sanser til å føre oss inn i ekstase. Vi vekker ilden i magen - den iboende lidenskapen som ikke nødvendigvis er av en seksuell natur, men som i sin ekstatiske alkymi gir urkraft, helhet og holistisk healing ved å rense bort utdaterte programmer i tanker og følelser.

Vi frigjører kanalene for kreative uttrykk med kroppen. Når vi frigjører pusten, blir det å uttrykke med lyd i neste omgang en naturlig prosess. Vi bruker pust, dans og stemmen for å åpne kroppens energibaner og kanaliserer ut våre følelser.

På indre reiser åpner vi kanalene for ekstase i kroppen.
Med våre sanser som en portal til en høyere bevissthet lar vi en fysisk, psykisk og emosjonell følelse av ekstase strømme igjennom oss.

I en hevet bevissthet utforsker vi forskjellige manifestasjoner av ekstase i kropp og sinn:
Ekstase i hjertet, ekstase i bekkenet, ekstase av stemmen, sorgens ekstase, hengivelsens og overgivelsens ekstase.... lengsel, glede, smerte, sensualitet, lidelse og sårbarhet

Gjennom disse portalene kultiverer vi en dyp men likevel subtil sensorisk bevissthet, og kommer dit hen at tid og sted ikke finnes. Vi utforsker vår spirituelle hunger og den opprinnelige kilden til vår lengsel - å elske og bli elsket. Vi åpner døren for et uendelig lidenskapelig kjærlighetsforhold til det guddommelige.

I transen frigjører vi sinnet og vi åpner dørene slik at vi kan ta imot den helbredelse vi trenger. Vi overlater til den hellige Ånd eller Great Spirit å gjøre oss hele til det høyeste beste for alle.

Det er en gave å våge å stole på at våre naturlige stemmer kan bringe helbredende kraft til oss selv og de vi "berører" gjennom lyden vår. Ved å være i kroppen og tillate oss å uttrykke oss naturlig og fritt, uten krav om at vi må prestere, vil vi oppleve en mere jordet innstilling til kroppen og verden.

Å våge å uttrykke seg kreativt og intuitivt underletter for selvaksept (selvkjærlighet). Vi vil dermed også ha mere tålmodighet og forståelse for andre mennesker (nestekjærlighet), og dette vil igjen åpne oss for kosmisk enhet og ubetinget kjærlighet (oneness).

Kom bedre i kontakt med din ekstatiske natur uten programmeringer av skam og frykt som holder deg tilbake fra å blomstre ut i ditt potensiale på mange plan. Når du er innviet i ekstatisk visdom, vil du ha etablert en gudommelig kanal til healing, innsikt og selvrealisering. Du vil også ha et verktøy for å forstå deg selv bedre.

Du vil siden kunne koble deg opp til en ekstatisk bevissthet og fungere som en renere kanal for spirituelt arbeide både for deg selv og andre. Den indre flammen brenner bort alt som ikke tjener oss, så man kan stige opp fra asken som Føniks fuglen.


Vær klar over at når du begynner denne reisen fungerer den som en 'karmisk flush".

Hvis dette passer for deg vil du i fortsettelsen merke at medisinen i ekstasen kaller deg til å fullføre arbeidet med å forsones med dine traumer og sår, til du opplever at prosessen er ferdig.

Velkommen!